Eigen-wijs digitaal, de liedbundel die geschikt is voor het digitale schoolbord

Porezanky bestaat uit 17 huizen en is gelegen in een landelijke omgeving. Op www.googlemaps.nl   Porezanky 17 invullen en de ligging is goed te bekijken. Door verder te klikken kun je zelfs een luchtfoto van het huis zien! Herten, reëen en roofvogels zijn er volop, prachtig natuurlijk, maar let wel op wanneer je in de schemering met de auto op pad bent! Wij hebben al vaak oog in oog gestaan met een fors uit de kluiten gewassen vader van Bambi!


Tyn nad Vltavou bevindt zich op 12 km van de boerderij. Daar vindt u supermarkten, restaurants, kanofaciliteiten, terrasjes, museum etc. Ook is er een sportcentrum met fitness, spinning etc!

Vanuit Tyn nad Vltavou kun je ook een rondvaarttocht maken, wij vonden het geweldig!

De Tsjechische supermarken zijn al vroeg open en ook op zondag kun je er verse broodjes halen.

Op slechts 6 autominuten van het vakantieverblijf ligt het dorpje Dolni Bukovsko, hier is een supermarkt. Bovendien is hier ook een (natuur)openluchtzwembad.

Bij de hostinec (cafeetje), op 5 minuten loopafstand, is een piepklein winkeltje waar oa broodjes te verkrijgen zijn. sAvonds kun je hier gezellig een borreltje drinken.

Veseli nad Luznice biedt alles voor de watersporter. Je kunt er kano's huren.

Een keur aan restaurantjes geven je hier de gelegenheid om voor een redelijk bedrag buiten de deur te eten. In het centrum vind je Restaurace Beseda, echt een aanrader! 

Ceske Budejovice is 25 autominuten van Porezanky verwijderd. Het heeft een prachtig oud centrum met vele mogelijkheden: Festiviteiten, winkeltjes en restaurants, maar ook grote en moderne winkelcentra. 

 In het huis liggen allerhande folders - what to do - en ook een adressenlijst met de meest belangrijke telefoonnummers. (artsen en dierenarts etc.) 

Historische gebouwen

  • Rondrit met de paardenkoets
  • bierbrouwerij heerlijk winkelen in het oude centrum, maar ook in de moderne winkelcentra
  • Karting
  • Dierentuin (bij Hluboka) zie link
  • Golfbaan zie link en een zwemparadijs in het zeer nabij gelegen Hluboka.
  • Rondvluchten vanaf het vliegveld van Hlubokazie

 

 

 

 

 

Prijzen

 

Deze huur prijzen gaan in per 1 september 2023 zijn per week
(geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen)

Laag seizoen               € 525,00 

Middenseizoen             € 575,00  

Hoogseizoen                € 595,00