Eigen-wijs digitaal, de liedbundel die geschikt is voor het digitale schoolbord

 

Porezanky bestaat uit 17 huizen en is gelegen in een landelijke omgeving. Opwww.googlemaps.nl   Porezanky 17 invullen en de ligging is goed te bekijken. Door verder te klikken kun je zelfs een luchtfoto van het huis zien! Herten, reeen en roofvogels zijn er volop, prachtig natuurlijk, maar let wel op wanneer je in de schemering met de auto op pad bent! Wij hebben al vaak oog in oog gestaan met een fors uit de kluiten gewassen vader van Bambi!
Tyn nad Vltavou bevindt zich op 12 km van de boerderij. Daar vindt u supermarkten, restaurants, kanofaciliteiten, een internetcafé etc. Ook is er een sportcentrum met fitness, spinning etc! De Tsjechische supermarken zijn al vroeg open en ook op zondag kun je er verse broodjes halen.

Op slechts 6 autominuten van uw vakantieverblijf ligt het dorpje Dolni Bukovsko, hier is een supermarkt. Bovendien is hier ook een (natuur)openluchtzwembad.

Bij de hostinec (cafeetje), op 5 minuten loopafstand, is een piepklein winkeltje waar oa broodjes te verkrijgen zijn. 's Avonds kun je hier gezellig een borreltje drinken.

Veseli nad Luznice biedt alles voor de watersporter. Ook is er een prima bowlingcentrum. Een keur aan restaurantjes geven u hier de gelegenheid om voor een redelijk bedrag buiten de deur te eten.

Ceske Budejovice is 25 autominuten van Porezanky verwijderd. Het heeft een prachtig oud centrum met vele mogelijkheden: 

 

Trebon

 

 

 

Uitzicht op Porezanky

Orlik meer

Orlik meer

Historisch muzeum in Porezany. ( 5 min rijden van Porezanky) Echt de moeite waard!

Prijzen

 

Deze huur prijzen gaan in per 1 september 2023 zijn per week
(geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen)

Laag seizoen               € 525,00 

Middenseizoen             € 575,00  

Hoogseizoen                € 595,00