Eigen-wijs digitaal, de liedbundel die geschikt is voor het digitale schoolbord

 1. Voorlopige reservering
  Indien u een voorlopige reservering bent overeengekomen betekent dit dat u geen verplichtingen heeft. echter, de duur van een optie moet zijn overeengekomen en zal afhankelijk zijn van de omstandigheden ten tijde van de aanvraag
 2. Bevestiging van uw reservering.
  Uw reservering kan niet geaccepteerd worden totdat een ingevuld reserveringsformulier en de juiste aanbetaling of totale betaling (indien van toepassing) ontvangen zijn door de verhuurder. Pas dan is het een definitieve boeking.
 3. Aanbetaling & betaling
  Voor reserveringen gemaakt 8 of meer weken voor het begin van de verhuurperiode moet een aanbetaling van 25 % van de totaal verschuldigde huursom worden overgemaakt op de rekening van de verhuurder. Deze aanbetaling zal nimmer worden terugbetaald !!
  De aanbetaling dient 10 dagen na boekingsdatum bij de verhuurder
  op de rekening te staan !!De uitstaande 75% van de huur dient 8 weken voor de aanvang van de huurperiode overgemaakt te zijn op de bankrekening van de verhuurder. De verhuurder heeft het recht het huis aan een ander te verhuren in geval deze betaling niet op tijd is ontvangen. Voor reserveringen gemaakt binnen 8 weken voor het begin van de huurperiode moet de volledige huursom ten tijde van de reservering worden overgemaakt.
  Met de aanbetaling van de huursom wordt ook de borg, € 100,00, gelijktijdig overgemaakt op de rekening van de verhuurder.
  Indien geen beroep wordt gedaan op de borg zal de verhuurder dit bedrag 2 weken na beeindiging van de huurperiode aan u terugstorten.
 4. Reisverzekering
  Alhoewel het huis voldoende is verzekerd tegen schade aan opstal en inboedel, kan de eigenaar/verhuurder helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor annuleringskosten noch persoonlijk letsel in het huis of omgeving.
  U wordt daarom aangeraden om een geschikte reis en annuleringsverzekering af te sluiten om deze risico's af te dekken.
 5. Annuleren
  Bij annuleren een maand voor vertek  wordt er geen restitutie verleend van  de huur en aanbetaling . Als er twee maanden voor vertrek gannuleerd dan wordt op de aanbetaling  geen restitutie verleend. 
 6. Er is bij ons huis geen mogelijkheid om een elektrische auto op te laden

Prijzen

 

Deze huur prijzen gaan in per 1 januari 2022 zijn per week
(geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen)

Laag seizoen               € 470,00 

Middenseizoen             € 550,00

Hoogseizoen                € 590,00